Nieuws

INTRODUCTIE KORTING OP DE GEHEEL VERNIEUWDE VVVS MACHINE VIKING MASEK MS 300
 
Eenvoudig in bediening, uitmuntend in resultaat
 
Iedere seconde winst bij de verpakking van een product vertaalt zich in een reductie van de kostprijs per product. Bij VikingMasek, Europa’s grootste fabrikant van verticale vorm, vul- en sluitmachines, beseffen ze dat maar al te goed. Met een ervaring van ruim 50 jaar en 14.000 geleverde machines, beantwoord het bedrijf de vraag naar een hygiënische en multifunctionele verpakkingsmachine; de MS 300.
 
De MS 300 beschikt over een open frame, hierdoor is de machine eenvoudig reinigbaar. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid tot het installeren van Spout, ZIP sluiting, label- of print applicaties binnen het frame. Het frame is van RVS en bevat geen gelakte delen, ook de bovenplaat is van RVS. Op deze bovenplaat kan de Volumetrische doseringsapparatuur worden bevestigd (beker of schroef). Ter bevordering van het gebruiksgemak is het bedieningspaneel aan een zwenkarm bevestigd.
 
Omdat de hoekseals voor het formaatset wordt aangebracht in de vlakke folie zijn er geen dure formaatsets nodig en kunnen alle zakken worden gemaakt op een standaard formaatset, met als voordeel beperkte valhoogte van het product.
De machine bevat een geïntegreerde aandrijving van de folierol, dit bespaart een separate motor.
 
De machine is voorzien van de nieuwste technieken, het is eenvoudig te bedienen, gemakkelijk te reinigen en heeft lage onderhoudskosten. De MS 300 is voorbereid op alle denkbare verpakkingstypes, ook voor de toekomst is het systeem eenvoudig en snel om te bouwen. Een concreet resultaat van de machine? De MS 300 verwerkt 150 zakken per minuut.
 
De Viking Masek MS 300 heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is nu te bestellen met een spectaculaire introductiekorting.
 
Nieuwsgierig geworden wat welke voordelen deze machine voor uw verpakkingsproces kan bieden?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op 0031-342 435675 of via info@consili.nl.
 
Nieuws 
 
De multifunctionele stickpacklijn van Viking Masek
Eenvoudig in bediening, uitmuntend in resultaat
 
In 2012 heeft Viking Masek een gerenomeerde kartonneermachine fabriek overgenomen.
Hierdoor heeft het bedrijf het huidige aanbod sterk uitgebreid en hierdoor kunnen
complete verpakkingsvraagstukken van stortgoed tot pallet door één leverancier worden opgelost.
 
De nieuwe stickpacklijn kan doseren, sticken, oriënteren, tellen en kartonneren in één lijn. De lijn kan vloeistoffen, poeders en granulaten doseren. De stickmachine kan foliebreedten tussen 200 en 1200 millimeter van één tot twintig baans verwerken. Op het gebied van kartonneren kent de machine functies als side/end load, top load enz.
 
De lijn is gemaakt van RVS en geännodiseerd Aluminium en werkt op een besturingssysteem van Siemens.
 
Nieuws
 
 Nieuws
 
 
 
VERPAKKINGSINNOVATIEDAGEN 2014
 
Wij mogen terug zien op een succesvolle eerste editie van de verpakkingsinnovatie dagen.
Tijdens deze dagen showden 12 onafhankelijke partnerbedrijven hun innovatieve verpakkingsoplossingen.
Zo konden geïnteresseerden met verschillende partijen om te tafel gaan zitten om hun verpakkingsvraagstukken te bespreken.
 
 
Nieuws
 
Nieuws
 
Nieuws
 
Nieuws