Machines

Omschrijving
Specificaties
Opties
Video
  • Snelheid : 150 pm
  • Zakbreedte : min 50 mm max 300 mm
  • Zaklengte : min 60 mm max 400 mm
  • Machine hoogte : 1800 mm
  • Machine breedte : 1300 mm
  • Machine lengte : 2600 mm
Eenvoudig in bediening, uitmuntend in resultaat
 
De MS300 is de geheel vernieuwde multifunctionele verticale vorm vul en sluitmachine van Viking Masek.
Deze machine voldoet aan de strengste eisen en beantwoord daarmee de vraag naar een hygienische en multifunctionele verpakkingsmachine.
De MS300 verwerkt 150 zakken per minuut.
 
De MS300 beschikt over een open frame, hierdoor is de machine eenvoudig reinigbaar. Daarnaast biedt dit de mogelijkheid tot het installeren van Spout, ZIP sluiting, label- of print applicaties binnen het frame. Het frame is van RVS en bevat geen gelakte delen, ook de bovenplaat is van RVS. Op deze bovenplaat kan de Volumetrische doseringsapparatuur worden bevestigd (beker of schroef). Ter bevordering van het gebruiksgemak is het bedieningspaneel aan een zwenkarm bevestigd.
 
Omdat de hoekseals voor het formaatset wordt aangebracht in de vlakke folie zijn er geen dure formaatsets nodig en kunnen alle zakken worden gemaakt op een standaard formaatset, met als voordeel beperkte valhoogte van het product.
De machine bevat een geïntegreerde aandrijving van de folierol, dit bespaart een separate motor.
 
De machine is voorzien van de nieuwste technieken, het is eenvoudig te bedienen, gemakkelijk te reinigen en heeft lage onderhoudskosten. De MS300 is voorbereid op alle denkbare verpakkingstypes, ook voor de toekomst is het systeem eenvoudig en snel om te bouwen.
 
Vormen