Over ons

Consili is in 2010 opgericht door Henk Haasjes, hij stoelt op een enorme technische ervaring van meer dan twintig jaar in de wereld van de verpakkingsmachines. Welke is begonnen met het verhelpen van storingen en revisie van machines, tijdens deze werkzaamheden ontstond vanuit de natuurlijke drang om machines en verpakkingslijnen te verbeteren, om stilstanden en productverlies te beperken maar ook het realiseren van korte en eenvoudige product wissels.
Deze ervaringen zijn vandaag de dag nog steeds de drijfveer binnen Consili waar uiteraard het besparen van arbeidskosten een belangrijk punt is.
 
Onze ervaring strekt zich uit over de meest uiteenlopende projecten in de verpakkingsbranche. Vanaf het eerste advies tot en met de uiteindelijke realisatie kunnen we onze klanten helpen bij elke denkbare uitdaging op het gebied van verpakkingen. Daarnaast zijn we uitstekend in staat problemen bij bestaande of te realiseren verpakkingslijnen preventief te tackelen of naderhand op te lossen. Reviseren, aanpassen en moderniseren van bestaande verpakkingslijnen of -machines behoort daarbij tot de mogelijkheden. We zien het telkens opnieuw als een uitdaging om voor een ingewikkeld verpakkingsvraagstuk een eenvoudige oplossing te ontwerpen en realiseren.
 
Wij zijn importeur van verschillende betrouwbare Europese verpakkingsmachines, hierdoor zijn we uitstekend in staat om voor u de juiste oplossing te verzorgen.
 
Betti: Dit familiebedrijf is in 1955 door de vader van de huidige eigenaar opgericht, deze heeft samen met zijn zoon nog steeds het doel heeft om degelijke betrouwbare verticale kartonneermachines te bouwen waarbij een tevreden gebruiker de hoofdmoot is. Inmiddels heeft Betti een uitgebreide reeks moderne verticale kartonneermachines voor het verpakken van poeders, granulaten, zakjes, potten, flessen etc. of een combinatie van deze producten.
 
 
VikingMasek: Deze innoverende onderneming is opgericht in 1964 met als doel klantgerichte verpakkingsoplossingen te leveren en is inmiddels Europa's grootste leverancier van verticale- vorm- vul en sluitmachines. Inmiddels staan er al 14.000 VVVS machines over de hele wereld. Ondanks dat VikingMasek inmiddels meer dan 240 standaard VVVS machines per jaar bouwt zijn zij hun oorsprong niet vergeten en gaan klant / verpakking / product specifieke oplossingen niet uit de weg.
In 2012 hebben zij een gerenommeerde kartonneermachine fabriek overgenomen. Hierdoor kunnen complete verpakkingsvraagstukken van stortgoed tot pallet door één leverancier worden opgelost.
Grote voordeel; geen open einde en één verantwoordelijk aanspreekpunt.
 
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op 0031-342-435675 of via info@consili.nl