Automatische o-ring groef freesmachine

Onze speciaal ontworpen automatische o-ring groef freesmachine is volledig afgestemd op de unieke behoeften van onze gewaardeerde klant en is geoptimaliseerd voor de productie van een specifiek product.

Met de eisen en wensen van de klant, hebben we de  freesmachine gemaakt om aan hun vereisten te voldoen. Elk aspect van de freesmachine is zorgvuldig ontworpen en aangepast om een naadloze integratie met het specifieke product te garanderen.

De machine voert automatisch de kunststof onderdelen één voor één in. Zodra het onderdeel zich in de freespositie bevindt, wordt het gedraaid terwijl de freesmachine met een servo-beweging de o-ring groef freest.

Nauwkeurigheid en consistentie zijn van het grootste belang. Daarom is er een speciale diameter sensor geïntegreerd met een resolutie van 0.001mm. Hiermee kunnen we de gefreesde diameters van de onderdelen direct meten en controleren op afwijkingen. Onderdelen die buiten de vastgestelde toleranties vallen, worden automatisch in de afkeur bak geplaatst.

Wat deze machine echt uniek maakt, is de mogelijkheid om voortdurend bij te sturen op basis van de werkelijk gefreesde diameters. Hierdoor kunnen we maximale precisie bereiken en ervoor zorgen dat elk onderdeel perfect voldoet aan de specificaties van het specifieke product.

Met deze op maat gemaakte automatische o-ring groef freesmachine kunnen onze gewaardeerde klanten hun specifieke productieprocessen optimaliseren en de productkwaliteit naar nieuwe hoogten brengen.

SIM05 Spout insert machine

Automatische spout insert machine Servo gestuurde spout insert machine. De SIM05 beschikt over een automatische invoer voor pouches/spouts/rail. Elke ingevoerde pouch wordt gecontroleerd op de juiste positionering en indien nodig automatisch gecorrigeerd. De pouches kunnen worden ingevoerd en afgeknipt binnen een bereik van 0-55 graden. Zodra de pouch bij de…

Onze producten