Consili Doseren, verpakken en transporteren

Consili is opgericht in 2010 door Henk Haasjes, een ervaren professional met meer dan dertig jaar technische expertise in de verpakkingsmachine-industrie. Wat oorspronkelijk begon als het verhelpen van storingen en het reviseren van machines, heeft zich ontwikkeld tot een natuurlijke drang om machines en verpakkingslijnen te verbeteren. Of het nu gaat om de voedselindustrie of andere sectoren, Consili staat klaar om u van dienst te zijn.

  • Veel ervaring
  • Standaard machines
  • Speciaal machinebouw

MACHINEBOUWERS IN HART EN NIEREN

Consili heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd als speciaal machinebouwer vanwege de uitdagingen die gepaard gaan met het aanpassen van standaard machines aan specifieke vereisten. Door onze focus op kwaliteit en de tevredenheid van onze klanten, zijn we gevraagd om diverse speciale machines te bouwen. Als gevolg daarvan hebben we een reputatie opgebouwd als betrouwbare en hoogwaardige machinebouwers.

Speciaal machinebouw

“Importeur van verschillende Europese verpakkingsmachines.”

Betti:
Dit familiebedrijf is in 1955 door de vader van de huidige eigenaar opgericht, deze heeft samen met zijn zoon nog steeds het doel heeft om degelijke betrouwbare verticale kartonneermachines te bouwen waarbij een tevreden gebruiker de hoofdmoot is. Inmiddels heeft Betti een uitgebreide reeks moderne verticale kartonneermachines voor het verpakken van poeders, granulaten, zakjes, potten, flessen etc. of een combinatie van deze producten.

Viking Masek:
Deze innoverende onderneming is opgericht in 1964 met als doel klantgerichte verpakkingsoplossingen te leveren en is inmiddels Europa's grootste leverancier van verticale- vorm- vul en sluitmachines. Inmiddels staan er al 14.000 VVVS machines over de hele wereld. Ondanks dat Viking Masek inmiddels meer dan 240 standaard VVVS machines per jaar bouwt zijn zij hun oorsprong niet vergeten en gaan klant / verpakking / product specifieke oplossingen niet uit de weg.
In 2012 hebben zij een gerenommeerde kartonneermachine fabriek overgenomen. Hierdoor kunnen complete verpakkingsvraagstukken van stortgoed tot pallet door één leverancier worden opgelost.
Grote voordeel; geen open einde en één verantwoordelijk aanspreekpunt

OVER CONSILI

Van advies tot realisatie

Onze ervaring strekt zich uit over de meest uiteenlopende projecten in de verpakkingsbranche. Vanaf het eerste advies tot en met de uiteindelijke realisatie kunnen we onze klanten helpen bij elke denkbare uitdaging op het gebied van verpakkingen. Daarnaast zijn we uitstekend in staat problemen bij bestaande of te realiseren verpakkingslijnen preventief te tackelen of naderhand op te lossen. Reviseren, aanpassen en moderniseren van bestaande verpakkingslijnen of -machines behoort daarbij tot de mogelijkheden. We zien het telkens opnieuw als een uitdaging om voor een ingewikkeld verpakkingsvraagstuk een eenvoudige oplossing te ontwerpen en realiseren.

Kan ik u ergens mee helpen?

INFORMATIE AANVRAGEN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef ons een uitdaging!

Wij gaan hem graag met u aan.

Afspraak maken