Nauwkeurige machine-engineering voor de voedingsmiddelen-, medische en non-foodindustrie: Consili is uw betrouwbare partner!

Consili heeft zijn oorsprong in de voedingsmiddelenindustrie, waar we uitgebreide ervaring hebben opgedaan in het slim ontwerpen van machineonderdelen en het selecteren van de juiste materialen. Deze expertise maakt ons de ideale partner voor het ontwerpen en engineering van machines voor de voedingsmiddelenindustrie, medische industrie en non-foodindustrie.

Of u nu op zoek bent naar specifieke machineonderdelen, opmaakte gemaakte transportsystemen of een complete machine, bij Consili bent u aan het juiste adres. Ons team van deskundige technici is in staat om uw exacte eisen te vertalen naar een hoogwaardige, werkende machine. We bieden niet alleen het engineeringproces, maar we kunnen ook de complete machine bouwen en programmeren.

  • Complexe problemen simpel aanpakken.
  • Meedenkend.
  • Complete machine leveren.

Engineering voor uw sector

Geef ons een uitdaging

Tekeningen nodig voor onderdelen? Ook dit kan neem vrijblijvend contact op.

Afspraak maken

“Engineering ervaringen”

Consili is uw ervaren partner in de engineering van doseren, verpakken en transporteren van voeding, evenals in het engineeren en assembleren van machines voor het behandelen van non-food producten. Daarnaast hebben we expertise in de engineering van systemen voor het vullen, hanteren, sluiten en openen van tubes en medische verpakkingen. Vertrouw op onze diepgaande kennis en technische vaardigheden om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten op uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van uw processen.

“Assemblage systeem voor non-food product”

“Modulair ontworpen krattenband eenvoudig ter verlengen met secties. Stoppers overal plaatsbaar”

“Vloeistof dosering met grote lekbak voor bestaande 6 baans stickpack”

“Kraanbaan voor het verplaatsen van een bigbag”

Assemblage systeem
Kratten transportband
Vloeistof dosering
Kraanbaan
OVER CONSILI

Engineering en speciaal machinebouw

Consili is gespecialiseerd in engineering en de bouw van speciale machines. Met onze uitgebreide ervaring en technische expertise kunnen wij niet alleen de engineering doen maar kunnen we deze opmaatgemaakte oplossing ook verwezenlijken.

KAN IK U ERGENS MEE HELPEN?