Experts Non-food machine bouw

Bij Consili begrijpen we dat non-food een breed begrip is dat verschillende aspecten omvat. Onze expertise ligt in het verpakken en assembleren van onderdelen, maar ook het verwerken van petfood. We bieden standaardmachines en op maat gemaakte oplossingen, zodat we aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen. Als u specifieke producten heeft die automatisch geassembleerd of bewerkt moeten worden kunnen wij hiervoor een machine ontwikkelen.

  • Standaard machines
  • Speciaal machinebouw
  • Out of the box oplossingen die simpel blijven.

MACHINEBOUWERS IN HART EN NIEREN

Wij zijn trots op het leveren van hoogwaardige machines die voldoen aan de eisen van de industrie. Ons ervaren team van professionals staat klaar om met u samen te werken en uw productieproces te optimaliseren. Of u nu behoefte heeft aan machines voor het verpakken van onderdelen of machines voor het assembleren ervan, Consili biedt de juiste oplossingen. Onze machines zijn uitgerust met geavanceerde technologieën en innovatieve functies om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de hoogste normen.

Onze producten

Non-Food

Denk bij non-food aan het tellen, labelen, printen en of bewerken van verpakkingen. Deze verpakkingen kunnen natuurlijk wel gebruikt worden in andere sectoren zoals de food sector of medical sector. Onlangs hebben wij een spout insert machine ontworpen en opgenomen als eigen product. Deze machine sealt een spout in een pouch wat later weer in elke sector afgevuld kan worden. Maar ook het afvullen, verpakken en transporten van Pet-food moeten we niet vergeten. Moet het in een zak of doos dan bent u bij Consili aan het juiste adres.

Ontstapelaar
Nederland

“Ontstapelen van grote EPS blokken, die op afroep worden ingevoerd naar het verwerkingsproces.”

OVER CONSILI

Machinebouwers voor doseren, verpakken en transporteren

Kies voor Consili en profiteer van onze expertise in non-food verpakking en assemblage, evenals onze op maat gemaakte oplossingen voor de petfoodindustrie. We zijn er trots op om uw productieproces naar een hoger niveau te tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Consili uw non-foodproductie kan verbeteren.

Zullen we een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Gewenste tijd
: