Experts in speciaal machinebouw voor medische producten

De medische sector is een cruciale sector waar precisie, betrouwbaarheid en veiligheid van groot belang zijn. Bij het bouwen van machines voor de medische sector is het essentieel om te vertrouwen op een betrouwbare partner met expertise en ervaring.

  • Consili heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van machinebouw.
  • Complexe uitdagingen simpel aanpakken
  • Oplossingsgericht denken.

MACHINEBOUWERS IN HART EN NIEREN

In de tijd van de wereldwijde COVID-19 pandemie heeft Consili zich bewezen als een betrouwbare en innovatieve partner in de medische sector. Tijdens deze periode hebben we vele spoed aanvragen gehad. De analyseband is daar 1 van:

Deze analyseband heeft het testproces vergemakkelijkt doordat de tests efficiënter en nauwkeuriger worden verwerkt. De testen worden op de band gelegd en na precies 15 minuten worden ze automatisch gefotografeerd. Vervolgens wordt de uitslag gekoppeld aan een QR-code, die door een eigen ICT-systeem wordt verwerkt en de uitslag aan de juiste persoon doorgeeft. Deze geautomatiseerde benadering heeft gezorgd voor snellere resultaten, verminderde kans op menselijke fouten en een verbeterde overall efficiëntie van het testproces.

Onze producten

Geen standaard oplossing voor uw product?

Hierin is Consili de juiste partner. Met expertise in het ontwerpen, assembleren, en optimaliseren van machines voor medische productieprocessen, bieden wij op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke eisen van de medische industrie. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het assembleren, verpakken, afvullen en transporteren van medische producten, waarbij we hoogwaardige en betrouwbare oplossingen leveren die voldoen aan de strengste normen en regelgevingen in de medische sector. U kunt vertrouwen op Consili voor efficiënte en nauwkeurige productie van medische producten. Samen zullen we uw visie realiseren en uw medische productiebehoeften vervullen.

Tubefiller

Deze tubefiller is uitgerust met een geavanceerd weegsysteem met een resolutie van 0.001 gram.

OVER CONSILI

Machinebouwers voor doseren, verpakken en transporteren

Consili streeft naar perfectie in elk aspect van ons werk. Onze kracht complexe uitdagingen logisch en simpel op te lossen.

Zullen we een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Gewenste tijd
: