Experts in verpakkingssystemen voor verschillende sectoren

Consili is expert in de medical, food en non-food sectoren. Onze jarenlange ervaring en kennis stellen ons in staat om uw specifieke wensen te begrijpen en te vertalen naar passende oplossingen. Wij bieden standaard machines maar ook op maat gemaakte machines die voldoen aan uw eisen en behoeften. Ons team staat altijd klaar om samen met u de beste oplossing te vinden.

UW PARTNER VOOR DE MEDISCHE SECTOR

Consili is een specialist in verpakken en alles wat daarbij komt kijken. Onze focus ligt op het vormen, vullen en sluiten van medische verpakkingen. We hebben bovendien ervaring met het automatisch sealen van klant specifieke spouts in kunststof pre-made bags. Deze spouts hebben soms bewerkingen nodig of assemblage ook hiervoor ontwikkelen wij machines.

We zijn ook gespecialiseerd in het vullen, labelen en cappen en decappen van tubes.

Onze machines zijn ontworpen om deze taken snel en efficiënt uit te voeren, wat onze klanten in de medische sector tijd en middelen bespaart. We bieden ook opvoersystemen voor producten, zodat onze klanten hun productielijnen kunnen optimaliseren en hun efficiëntie kunnen verhogen.

UW PARTNER VOOR DE FOOD SECTOR

Consili is een toonaangevende speler in de voedselverpakkingsindustrie, met ruime expertise op het gebied van het vormen, vullen, sluiten en afhandelen van verpakkingen. Onze geavanceerde technologie en deskundigheid stellen ons in staat om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen en efficiëntie te verhogen in het productieproces van producten. Consili is opgericht in 2010 door Henk Haasjes, die al meer dan dertig jaar ervaring heeft opgedaan in de verpakkingsmachines industrie. Met deze kennis helpen we al ruim 12 jaar klanten in de voedselindustrie met expertise op het gebied van het vormen, vullen, sluiten, afhandelen en transporteren van voedselproducten. We zijn ook officieel dealer van Betti kartoneer machines, die uitermate geschikt zijn voor het verpakken van voedsel in kartonnen of kunststof dozen. Ook zijn we dealer van Viking Masek verpakkingsmachines die van folie elk gewest type zak kan maken.

UW PARTNER VOOR DE NON-FOOD SECTOR

Consili dé specialist in machines voor de verpakkingsindustrie in de non-food sector. Met ruime expertise op het gebied van het vormen, vullen, sluiten en afhandelen van verpakkingen kunnen wij u van dienst zijn voor al uw verpakkingsbehoeften.

Maar bij Consili houdt het niet op bij alleen verpakkingen voor non-food producten. Wij hebben ook machines ontworpen voor het bewerken, handelen en samenstellen van onderdelen tot eindproduct of halfproduct, zoals het maken van pre-made bags met spout of het assembleren van verschillende onderdelen. Ook Pet-food verpakken en afvullen valt binnen onze expertise.

INFORMATIE AANVRAGEN

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef ons een uitdaging

Wij gaan hem graag met u aan!

Afspraak maken