Experts in verpakkingssystemen voor de voedselindustrie.

Denk aan doseersystemen, verpakkingssystemen en transportsystemen. Wij kunnen standaard machines leveren en die voor uw product geschikt maken wat als groot voordeel heeft dat de machines zichzelf al bewezen hebben. Denk aan de volgende producten

  • Vorm- vul en sluitmachine
  • Kartonneermachine
  • Doseerpompen
  • Multihead wegers
  • Transportbanden

MACHINEBOUWERS IN HART EN NIEREN

Standaard verpakkingsmachine voor uw producten maar een custom made doseersysteem of een speciaal af-aanvoersysteem? Dit is allemaal mogelijk neem een kijkje tussen onze producten of neem contact op voor een adviesgesprek.

Onze producten

Op maat gemaakte transportsystemen?

Consili helpt u graag bij het optimaliseren van automatische productielijnen door middel van effectieve koppeling van transportbanden en andere opvoer-afvoersystemen. Onze expertise zorgt ervoor dat deze systemen naadloos op elkaar aansluiten. Of het nu gaat om onze eigen machines of bestaande machines, wij kunnen op maat gemaakte transportsystemen ontwerpen, engineeren en bouwen die volledig voldoen aan uw specifieke eisen.

Pre-Made Pouches

“Het hebben van mooie verpakkingen begint een steeds grotere eis te worden. Daarom zijn pre-made zakken steeds populairder, benieuw of onze pre-made pouch machine uw zak kan verwerken? Neem dan vrijblijvend contact op.”

OVER CONSILI

Machinebouwers voor doseren, verpakken en transporteren

Consili biedt oplossingen voor het doseren, verpakken en transporteren van producten. Met onze expertise kunnen we op maat gemaakte systemen ontwerpen en bouwen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Of het nu gaat om doseren, verpakken of transporteren, wij staan voor u klaar om u te helpen bij het optimaliseren van uw productielijn.

Zullen we een afspraak maken?

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Gewenste tijd
: