Op gewicht insecten voeren.

We hebben een speciale krattenband ontworpen die volledig voldoet aan de eisen en wensen van de klant. Deze krattenbaan is bewust ontworpen als een open systeem, waardoor het gemakkelijk te reinigen is en vuil op de grond valt, waardoor het eenvoudig kan worden opgeveegd.

De krattenketting is uitgerust met stoppers die ervoor zorgen dat de kratten precies onder de weger worden geplaatst. Dit zorgt voor een nauwkeurige positionering en maakt een efficiënte weging mogelijk.

Daarnaast hebben we de 2-baans weger gereviseerd en voorzien van een bordes. Dit biedt het personeel gemakkelijke toegang tot en rondom de weger, waardoor ze comfortabel kunnen werken en eventuele aanpassingen of onderhoudswerkzaamheden probleemloos kunnen uitvoeren.

Bij het ontwerpen en reviseren van deze systemen hebben we rekening gehouden met zowel functionaliteit als gebruiksgemak. We begrijpen het belang van hygiëne en efficiëntie in productieomgevingen, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat de krattenband gemakkelijk schoon te maken is en dat het personeel comfortabel en veilig kan werken.

Onze focus ligt altijd op het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. We streven naar uitmuntendheid in kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid, en blijven ons inzetten om innovatieve en efficiënte systemen te leveren die de productiviteit en operationele processen van onze klanten optimaliseren.

Op-gewicht-doseren-in-kratten
Op-gewicht-doseren-in-kratten

Transportbanden / transportsystemen

Transportbanden – transport systemen. Diverse transportsystemen mogelijk. Consili begrijpt dat elke transportuitdaging uniek is, of het nu gaat om het vervoeren van flessen of het verplaatsen van producten naar machines. Daarom ontwikkelen wij transportbandsystemen die specifiek zijn afgestemd op uw behoeften. Of het nu gaat om bufferen, samenvoegen, omhoog of…

Onze producten
Transportbanden