Speciaal ontworpen doseersysteem voor ronde pillen

Ons doseersysteem maakt gebruik van een triltoevoer waarin we 6 pillen gereed leggen. Deze 6 pillen liggen klaar om gedoseerd te worden op aanvraag van de stickpack machine. Omdat het hier om pillen gaat zit er een dubbele bewaking in zodat er geen lege zakjes gemaakt kunnen worden. Dit word op 2 posities gecontroleerd.  Positie 1 is de klaarlegpositie, terwijl positie 2 wordt gemonitord met behulp van speciale sensoren om te verifiëren dat de pil daadwerkelijk is gedoseerd.

Dit volledig geautomatiseerde systeem kan eenvoudig worden gemonteerd op de ST600 6-baans stickpack machine en kan worden aangepast aan verschillende pilformaten. Hierdoor biedt het systeem flexibiliteit en veelzijdigheid in het verpakken van diverse medicijnen, zoetjes of supplementen.

Met dit doseersysteem kunnen we nauwkeurige en betrouwbare doseringen garanderen, waardoor de efficiëntie van het verpakkingsproces wordt verbeterd. Door middel van geavanceerde sensortechnologieën en een geïntegreerde controleprocedure zorgen we ervoor dat elk stickpack-zakje de juiste hoeveelheid pillen bevat. Dit minimaliseert verspilling en waarborgt de kwaliteit van het eindproduct.

Onze toewijding aan continue verbetering en innovatie stelt ons in staat om oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten in de farmaceutische industrie. We streven ernaar om betrouwbare en efficiënte systemen te leveren die bijdragen aan het succes en de groei van onze klanten.

Pillendoseerder-stickpack
Pillendoseerder
6-baans-pillendoseerder
Pillendoseerder-stickpack
Pillendoseerder
6-baans-pillendoseerder

Stickpack machine ST400-ST600-ST800-ST1200

Viking Masek stickpack machines. De ST stickpack serie van Viking Masek zijn geschikt voor poeders en vloeistoffen. Op zoek naar flexibiliteit voor uw stickpack behoeften? Onze veelzijdige multi-baans ST stickpack machines kunnen 2 tot 14 banen verschillende vormen van stickpack zakjes vormen. Ideaal voor producten zoals koffie, drankmixen en cannabis,…

Onze producten