Semi automatisch tubefiller

Deze tubefiller is voorzien van een geavanceerd weegsysteem met een indrukwekkende resolutie van 0.001 gram, waardoor zowel de tube als de inhoud tijdens verschillende stadia van het productieproces nauwkeurig worden gewogen. Deze precisieweging zorgt voor een hoogwaardige kwaliteitscontrole en consistente resultaten.

Het proces begint met het wegen van de tube inclusief de dop. Vervolgens worden de beads individueel gedoseerd en gewogen. Daarna volgt de dosering van de vloeistof, waarna de tube opnieuw wordt gewogen. Als een tube buiten de vooraf ingestelde tolerantie valt, wordt deze automatisch afgekeurd om te zorgen voor strikte kwaliteitsbeheersing.

Wanneer een tube goedgekeurd is, wordt er een barcode gegenereerd en afgedrukt, die vervolgens op de tube wordt geplakt. Elk afvulgewicht wordt nauwkeurig gelogd en gekoppeld aan de bijbehorende barcode, wat zorgt voor volledige traceerbaarheid en archivering van productgegevens.

Onze voortdurende inzet voor innovatie en kwaliteit stelt ons in staat om de nieuwste technologieën te implementeren en te voldoen aan de hoge eisen van de industrie. We blijven ons richten op het verbeteren van onze processen en het leveren van producten van de hoogste standaard om aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen.

TLM60 tube labelmachine

Automatische tube labelmachine. Automatisch gepositioneerd stickeren/labelen van tubes. Ontdek de veelzijdigheid van de TLM60, de ultieme oplossing voor het labelen van diverse tubes. Met een handige invoergoot pakt de machine zelfstandig een tube bij elke rotatie. De TLM maakt gepositioneerd labelen mogelijk, waarbij labels naast elkaar of naast een volume…

Onze producten