Doseerschroef voor poeders en granulaten.

We hebben deze doseerschroef gereviseerd en een geheel nieuwe besturing ontwikkeld. Daarnaast hebben we een speciaal verplaatsbaar frame gemaakt dat perfect onder de machine van onze klant past. Deze aanpassingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke vereisten en behoeften van de klant.

De doseerschroef is ontworpen met verstelbare hoogte, waardoor de gebruiker de flexibiliteit heeft om de juiste positie in te stellen voor een optimale dosering. Via een groot HMI-scherm kunnen alle snelheden en hoeveelheden eenvoudig worden ingesteld. Dit zorgt voor een nauwkeurige controle over het doseerproces en biedt de mogelijkheid om handmatig te doseren of in lijn met andere machines te werken.

Om de efficiëntie te verbeteren, hebben we automatische signalen geïntegreerd. Zo ontvangt de gebruiker meldingen wanneer de hopper leeg raakt, zodat een ander proces dit automatisch kan bijvullen. Daarnaast krijgt de gebruiker een signaal wanneer de dosering is voltooid, waardoor de machine eronder direct naar de volgende stap kan gaan.

Met deze verbeteringen hebben we niet alleen gezorgd voor een geoptimaliseerd doseerproces, maar ook voor een naadloze integratie met andere systemen en machines. We streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten, en met de nieuwe besturing en het verplaatsbare frame hebben we dit doel bereikt.

Onze toegewijde inzet voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid heeft geleid tot een succesvolle samenwerking met onze klant. We blijven ons inzetten om oplossingen te leveren die bijdragen aan een efficiëntere en geoptimaliseerde werking van hun processen.

Revisatie-doseerschroef
Revisatie-doseerschroef

Verticale vorm vul en sluitmachines SE300 Budget servo

Viking Masek SE300 Verticale vorm- vul en sluitmachine. De Budget Servo VVVS machine. Met brede technische expertise hebben we de nieuwe SE300 verpakkingsmachine ontworpen. Deze machine heeft een robuuste constructie van roestvrij staal en is uitgerust met een servo aandrijving. Het is de perfecte en betaalbare oplossing voor klanten die…

Onze producten