Schoonmaak kar voor machine onderdelen.

In de voedselindustrie is het erg schoonmaken erg belangrijk en dat is voor losse onderdelen lastig. Vaak raken onderdelen kwijt of zijn ze lastig te handelen. Daarom hebben we een speciale schoonmaakkar ontworpen voor onze klant. Deze kar biedt een handige oplossing voor het reinigen van losse onderdelen. Waarbij vaak het probleem van het verliezen of moeilijk hanteren van de onderdelen ontstaat.

De schoonmaakkar is voorzien van een groot formaatdeel in het midden dat rondgedraaid kan worden, zodat het onderdeel vanuit alle hoeken kan worden afgespoten. Daarnaast zijn er speciale haken en klemmen onderaan de kar geplaatst, waardoor onderdelen veilig kunnen worden opgehangen tijdens het schoonmaakproces.

Met deze innovatieve schoonmaakkar kunnen onze klanten efficiënter en grondiger schoonmaken, waarbij ze tegemoetkomen aan de strenge hygiënische normen die gelden in de voedselindustrie. Wij blijven ons inzetten om op maat gemaakte oplossingen te bieden die bijdragen aan de optimalisatie van de productieprocessen en het waarborgen van de voedselveiligheid.

Schoonmaak-kar
Schoonmaak-kar

VVVS ES400 Verticale vorm vul en sluitmachine

Sanitaire VVVS-verpakkingsmachine voor voedsel De uiterst hygiënische, ijzersterke VVVS-machine is bestand tegen de zwaarste was procedures voor het verpakken van fruit, groenten en vers vlees. De Viking Masek ES400 VVVS-machine is gebouwd om de zwaarste was procedures te doorstaan en heeft een superieur hygiënisch ontwerp en een robuuste constructie. Deze…

Onze producten